Cambridge NU €985,-

2-Persoonsboxspring

 

Complete 2-persoonsboxspring met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen bovendien voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten maar ook andere pijnen.

 

Geheel compleet met hoofdbord, potenset en matrasstopper.

 

Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

 

Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

 

2 persoons boxspring NU €998,-

 

 

VAN € 1898,-
   NU € 985,-

 

Slapen op een boxspringcombinatie betekent genieten van een goede en gezonde nachtrust. Bij Boxspring Amsterdam kunt u terecht voor een bijzonder divers aanbod slaapkamer boxsprings. Voor ieder huis en elke inrichting bieden wij een passende boxspring. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Cambridge? Voor slechts €998,- slaapt u straks elke nacht op deze luxe boxspringcombinatie.

 

Boxspring Amsterdam is vanuit heel Nederland eenvoudig te bereiken. U vindt onze winkel in Badhoevedorp, in de regio Amsterdam; net buiten de hoofdstad. Ook vanuit plaatsen in de regio, zoals Volendam en Hilversum, is Boxspring Amsterdam eenvoudig te bereiken.

 

Boxsprings: de voordelen op een rijtje

  • Wanneer u kiest voor een slaapkamer boxspringcombinatie als de Cambridge, dan kiest u voor comfort. Door de verschillende verende lagen wordt uw lichaam op de juiste wijze ondersteund. Dat merkt u direct als u ’s morgens wakker wordt: u voelt zich een stuk fitter.
  • Een ander groot voordeel van een boxspring is de hoogte ervan: slaapkamer boxsprings liggen door de opeenstapeling van boxspringbodem, matras en eventueel topmatras een stuk hoger dan normale bedden. Wie slecht ter been is of rugklachten heeft, weet dat dit een stuk prettiger is om in en uit bed te komen.
  • Verder heeft een boxspringcombinatie een open structuur, waardoor de matrassen en de boxspring zelf goed geventileerd worden.

 

Massief uiterlijk

Een slaapkamer boxspring heeft een nogal massief uiterlijk. Het is mogelijk om de stoffering aan de passen aan uw wensen. Een boxspring past altijd bij uw huis en inrichting. Verschillende boxsprings kunt u uitbreiden met een hoofd- en/of voetenbord.

 

Welkom in onze slaapkamer outlet

Boxsping Amsterdam beschikt ook over een mooie showroom waar u verschillende slaapkamer boxsprings met elkaar kunt vergelijken. Uitproberen kan natuurlijk ook. Verder bieden wij een zeer uitbreid assortiment toebehoren; waaronder matrassen, kussen, dekbedden en andere accessoires. Kunt u iets niet vinden of heeft verder u vragen? Spreek dan gerust één van onze medewerkers aan.