Lauvik NU €375-

Complete Lauvik 2-persoons boxspringcombinatie kopen?

Nu in de uitverkoop, de luxe Lauvik boxspring combinatie. Boxspring Amsterdam staat voor kwaliteit boxsprings kopen tegen de allerlaagste prijs. Deze comfortabele box spring koopt u inclusief 2 boxen en 1 matras met een dikte van 18 cm, en nu geheel compleet met hoofdbord! De matrassen hebben een bonell binnenvering en heerlijk ligcomfort.

Geheel compleet met hoofdbord, matras en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

 

boxspring kopen €399-

 

 

VAN € 759,-
    NU € 375,-

Boxspring Lauvik NU €375,-

Bij Boxspring Amsterdam bent u op het juiste adres voor een bijzonder uitgebreid assortiment slaapkamer boxsprings van hoge kwaliteit. In onze winkel vindt u altijd een boxspring die perfect aansluit bij uw huis en inrichting. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende modellen 1 en 2 persoons boxsprings. Wij leveren box springs in de volgende afmetingen:

 

  • boxspring 180 x 200
  • boxspring 160 x 200
  • boxspring 140 x 200
  • boxspring 160 x 210
  • boxspring 140 x 210
  • boxspring 180 x 210
  • boxspring 160 x 220
  • boxspring 140 x 220
  • boxspring 180 x 220

Eventueel tegen meerprijs ook leverbaar in tientallen op bovenstaande kolom afwijkende maten, informeer hiervoor bij een van onze boxspring adviseurs.

Wat is een box spring?

Een boxspring is een verend onderstel op poten. Op dit onderstel wordt een  matras en een eventueel topmatras geplaatst. Het geheel van boxspringbodem en matrassen wordt een boxspringcombinatie genoemd. De combinatie van de verende bodem en een matras van topkwaliteit zorgt ervoor at uw lichaam op de juiste wijze wordt ondersteund. Met een boxspringcombinatie kiest u voor ongeëvenaard slaapcomfort: u wordt elke ochtend uitgerust wakker.

 

Waarom een boxspring kopen?

Een boxspringcombinatie is hoger dan een normaal bed. Voor mensen die slecht ter been zijn of personen die last hebben van rugklachten is het hierdoor eenvoudiger om in en uit bed te stappen. Verder wordt het matras dankzij de open constructie van de boxspringcombinatie uitstekend geventileerd. Dankzij de massieve uitstraling van de boxspring past deze in vrijwel ieder huis en in iedere inrichting.

 

Keuzemogelijkheden en extras

Naast standaard 1 en 2 persoons boxsprings kunt u bij Boxspring Amsterdam ook bedden met extra’s als een verstelbare hoofd- en voeteneind, een hoofd en voetenbord en toebehoren als kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes kopen.

 

Bezoek onze showroom

Loop eens binnen in onze showroom in Badhoevedorp om het volledige assortiment slaapkamer boxsprings te bekijken. Al onze modellen box springs gaan jarenlang mee en zijn direct uit voorraad leverbaar. Boxspring Amsterdam is dé voordelige beddenzaak van Amsterdam en omgeving. Niet alleen vanuit Amsterdam en Badhoevedorp; maar ook vanuit omringende plaatsen als Purmerend, Hoofddorp en Almere is onze winkel eenvoudig bereikbaar.

 

Deskundig advies

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust. De medewerkers van Boxspring Amsterdam staan u graag bij met deskundig advies over onze producten. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken. Bij Boxspring Amsterdam bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 – 2050258 of per e-mail: info@boxspring-amsterdam.nl.