Royal Heritage NU €1595,-

 

2-Persoonsboxspring Royal Heritage

 

Ervaar de intense zachtheid van de Royal Heritage 2-persoonsboxspring!

 

De Fysiotemp boxspring biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moeilijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam  volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Voor een juiste ondersteuning van het lichaam speelt de conformiteit van het matras een doorslaggevende rol. Bij de Royal Heritage boxspring combinatie wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Geen enkel deel wordt  overbelast of juist te weinig ondersteund. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

 

Geheel compleet met Hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

 

Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

 

boxspringcombinatie NU €1598,-

 

 

VAN € 2.998,-
  NU € 1.595,-

 

Royal Heritage NU 1595,-

Met de Royal Heritage haalt u een medisch erkende box spring in huis. Boxspring Amsterdam biedt deze luxe boksping aan voor slechts €1598,-. De Royal Heritage is een boxspringcombinatie die naast een boxspringbodem bestaat uit een matras van hoge kwaliteit. De combinatie van meerdere verende bodems zorgt ervoor dat uw lichaam tijdens het slapen in de juiste houding blijft liggen. ’s Morgens wordt u wakker zonder spier- en gewrichtspijn.

 

Voor wie is een boxspring geschikt?

Eigenlijk zou iedereen op een kwaliteitsboxspring moeten slapen. Een boxspring biedt voor ieder lichaam de juiste ondersteuning. Voor mensen met rug- of nekklachten is een boxspring de perfecte slaapoplossing.

 

Mensen die slecht ter been zijn kunnen met een bokspring makkelijker in en uit bed stappen. Dat komt omdat de combinatie van de verende boxspringbodem en één of meer matrassen een stuk hoger is dan een normaal bed.

 

Goede ventilatie

Een andere voordeel van een boxspringcombinatie is de uitstekende ventilatie van de boxspringbodem en de verschillende matrassen. De ventilerende werking wordt mogelijk gemaakt door de open structuur van de box spring.

 

Verschillende modellen boxsprings

Boxspring Amsterdam biedt een zeer gevarieerd aanbod kwaliteitsboxsprings; met diverse medisch erkende exemplaren. Wij leveren zowel standaard- als electrische boxsprings. Bij verstelbare boxsprings als de Royal Heritage kunt u eenvoudig het hoofd of voeteneind omhoog of omlaag doen.

 

Naast boksprings leveren wij ook toebehoren als matrassen, hoofd- en/of voetenborden, dekbedden en kussens. Richt uw gehele slaapkamer in met Boxspring Amsterdam.

 

Bezoek onze outlet in Badhoevedorp, in de buurt van Amsterdam

U vindt Boxspring Amsterdam in Badhoevedorp, aan de rand van de hoofdstad. Kom langs in onze showroom om ons volledige aanbod te bekijken. Probeer verschillende luxe box springs uit en stel gerust al uw vragen aan onze deskundige medewerkers. Zo adviseren wij graag welke boxspring het beste past bij eventuele medische beperkingen waarmee u kampt.