Belleville NU €2398,-

 

Compleet elektrische boxspring Belleville met verstelbaar hoofd en voeteneinde.

 

Complete Belleville 2-persoonsboxspring met het originele Micropocket NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen, maar ook in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

 

 

Het neusje van de zalm op het gebied van slaapcomfort. Voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

 

Compleet elektrisch boxspring NU €2.398,-

 

 

VAN € 4.998,-
 NU €  2.398,-

 

Compleet elektrische Belleville NU 2398,-

Aangezien u een groot deel van uw leven slapend doorbrengt, neemt u toch alleen genoegen met het allerbeste op slaapgebied? De Belleville is een luxe elektrische boxspringcombinatie die bijzonder veel slaapcomfort biedt. Bij Boxspring Amsterdam betaalt u slechts € 2398 voor deze sense exclusief kwaliteitsboxspring. De Belleville boxspring is ook elektrisch verstelbaar: u kunt zowel de hoogte van het hood- als het voeteneind aanpassen.

 

Complete boxspringcombinatie

De Belleville is een complete boxspringcombinatie; bestaande uit een verende elektrische boxspringbodem en een matras van hoge kwaliteit. Het matras geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Verder is het bed voorzien van een hoofdbord met dezelfde stoffering als de rest van de boxspring.

 

Een boxspringcombinatie heeft een massief uiterlijk, waardoor het bed past bij de meest uiteenlopende slaapkamerinterieurs. Door de hoogte van de boxspringcombinatie is het makkelijk om in en uit bed te stappen; ideaal dus voor mensen die slecht ter been zijn of rugproblemen hebben.

 

Zeer uitgebreid assortiment

Boxspring Amsterdam biedt een zeer breed assortiment boxsprings. Naast luxe elektrische boxspringcombinaties als de Belleville leveren wij ook verstelbare boxsprings met handmatige en infrarood bediening. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor hoge kwaliteit standaardboxsprings, matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, nachtkastjes en nachtlampjes. Vrijwel alle producten in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Ervaar onze elektrische boxsprings

Het is moeilijk te beschrijven hoe lekker de Belleville en onze andere boxspringcombinaties liggen: dit moet u toch echt zelf ervaren. In onze slaapkamershowroom kunt u verschillende modellen boxsprings met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u met al u vragen terecht bij onze deskundige medewerkers. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de goedkope boxsprings.

 

U vindt onze showroom in Badhoevedorp; net buiten Amsterdam. Onze winkel is ook eenvoudig te bereiken uit omliggende plaatsen.