Complete 2 Persoons boxspring Discout-S

Eenvoudige 2-persoons boxspring leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende kleuren stof en lederlook. Nu geheel compleet met 2 onderboxen, 2 persoonsmatras en hoofdbord.

 

SKP ® Discout-S NU €199,-

Kiest u voor de Discout, dan kiest u voor een goedkope boxspring compleet geleverd met twee onderboxen, twee matrassen en een hoofdbord. Bij Hertog Living betaalt u voor de eenvoudige, maar hoge kwaliteit Discout boxspring slechts €199,-. Deze goedkope tweepersoons boxspring is leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen.

 

**Aanbevolen door verschillende chiropractors, fysiotherapeuten, artsen en andere medici!

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Waarom die lage prijs?

Regelmatig vragen onze klanten hoe het toch kan dat wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden. De reden is dat wij onze boxsprings produceren in onze eigen fabriek. Verder rekenen wij lage marges op onze producten, zodat u altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Al onze goedkope boxspring bedden komen met een volledige garantie.

 

Een complete boxspingcombinatie

Met de Discout koopt u voor €199,- een volledige boxspringcombinatie; inclusief matrassen en een hoofdbord. Dat is redelijk uniek te noemen, want bij veel aanbiedingen voor goedkope boxsprings moet u de matrassen apart afrekenen. Hertog Living houdt van duidelijkheid: koopt u onze Discout boxspring dan komt deze compleet met alle toebehoren.

 

Ervaar het comfort

Een boxspring ligt zo lekker dankzij de verschillende verende lagen waaruit het bed bestaat: de bedbodem, het matras en het eventuele topmatras. Uw lichaam krijgt iedere nacht weer de ondersteuning die het nodig heeft. Dat merkt u meteen: wanneer u ’s morgens uit bed komt voelt u zich meteen een stuk fitter.

 

Stel uw vraag

Misschien heeft u vragen over onze Discout boxspring of andere goedkope boxspringbedden in ons assortiment? Kom dan even langs in  onze winkel in Tiel. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Tevens goed bereikbaar vanuit Dordrecht.

 

Call Now Button