Soprano NU €659,-

 

Nu een complete 2 persoons Soprano boxspring geheel elektrisch verstelbaar.

 

Leverbaar in diverse kleuren stof en lederlook.

 

Geheel compleet met 2 elektrisch verstelbare onderboxen, potenset, 2 matrassen en hoofdbord.

 

goedkope elektrische boxspring NU €659,-

 

VAN € 1.198,-
  NU  € 659,-

 

Soprano 659,-

Met de Soprano kiest u voor een zeer voordelige elektrische boxspring. Voor slechts €659,- slaapt u straks elke nacht als een koning of koningin. Een boxspring met electrische bediening is zonder enige moeite verstelbaar in iedere gewenste stand. Profiteer van deze en andere electrische boxsprings aanbiedingen bij Boxspring Amsterdam.

 

Loop gerust eens binnen in onze showroom om ons volledige assortiment goedkope elektrische boxsprings te bekijken. U vindt onze elektrische boxspring outlet in Amsterdam. Ook vanuit omliggende plaatsen als Edam en Wormerveer is onze winkel eenvoudig bereikbaar.

 

Groot assortiment boxsprings

Naast boxsprings met electrische bediening verkopen wij ook verstelbare boxsprings met handmatige of infrarood bediening. Of u nu kiest voor onze Soprano voor €659,- of een andere verstelbare boxspring; u bent altijd verzekerd van optimaal comfort. U kunt de boxspring eenvoudig verstellen als u voor het slapen gaan nog een boek wilt lezen of televisie wilt kijken.

 

De voordelen van een boxspring

Slapen op een boxspring is gezond. De combinatie van de verende boxspring en de matrassen die erop liggen, vormen de basis voor een gezonde slaaphouding. Als bijkomend voordeel zorgt de open structuur van de boxspringcombinatie voor een goede ventilatie van het matras.

 

Verder is een boxspring bijzonder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten hebben. Een boxspring is namelijk wat hoger dan een standaard bed; dit maakt het makkelijker om in en uit bed te stappen.

 

Bezoek onze winkel in Amsterdam

Heeft u interesse in onze Soprano voor €659,- of één van onze vele andere electrische boxspring aanbiedingen; kom dan even langs in onze winkel in Amsterdam. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. In onze elektrische boxspring outlet hebben wij veel boxsprings en bijpassende matrassen op voorraad zodat u uw nieuwe bed meteen mee naar huis kunt nemen.