Bedmen NU €1750,-

 

2-Persoons slaapkamer boxspring Bedmen elektrisch met verstelbaar hoofd en voeteneinde.

 

Complete 2-persoons boxspring Bedmen met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

 

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

 

Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

 

Slaapkamer boxspring Bedmen elektrisch NU €1.750,-

 

 

 

VAN € 3.598,-
   NU € 1.750,-

 

Bedmen NU 1750,-

De 2-peroons boxspring Bedmen is een elektrisch verstelbare boxspring; speciaal ontworpen voor veeleisende slapers. De boxspring is voorzien van origineel NASA traagschuim®. Het traagschuim zorgt ervoor dat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. De Bedmen wordt geleverd met matrassen, hoofdbord, potenset en matrastopper; dat voor maar € 1750,-. Deze elektrische boxspringcombinatie is leverbaar in verschillende afmetingen en diverse stoffen.

 

De Bedmen is bijzonder geschikt voor mensen lichamelijke problemen als rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Deze boxspringcombinatie wordt aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

 

Ervaar het comfort

Boxspring Amsterdam biedt een zeer compleet assortiment boxsprings en toebehoren. Bespaar uzelf een dag slenteren in Villa Arena: kom langs in onze showroom in Badhoevedorp en ervaar het comfort van deze elektrische boxspringcombinatie. Badhoevedorp ligt onder de rook van Amsterdam en is ook eenvoudig bereikbaar vanuit Wassenaar en Alphen aan den Rijn.

 

Verstelbare boxsprings

Met een verstelbare boxspring als de Bedmen kunt u eenvoudig het hoofd- en voeteneind verstellen: ideaal als u ’s avonds nog een boekje wilt lezen. Naast boxsprings die electrisch verstelbaar zijn biedt Boxspring Amsterdam ook handmatig en infrarood verstelbare boxsprings. Al deze boxsprings zijn eenvoudig te bedienen.

 

Makkelijk in en uit bed komen

Net als andere boxspringcombinaties is de Bedmen wat hoger dan een standaardbed. Voor mensen die slecht ter been zijn en normaliter moeite hebben om uit bed te stappen, is deze hoogte juist praktisch.

 

Past in iedere slaapkamer

Een boxspringcombinatie heeft een vrij massief uiterlijk. Hierdoor passen deze bedden in vrijwel elk slaapkamerinterieur; helemaal wanneer de bekleding van de boxspring hierop wordt afgestemd. In onze showroom in Badhoevedorp vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers zijn in staat om al uw vragen over elektrische boxsprings of andere goedkope boxspring bedden te beantwoorden.